Najdi izdelek:
Osnovni podatki
Spletna ponudba
Priporočamo nakup
Povezave
Pokličite:
051 670 956

 
 Domov  >  Osnovni podatki

KAKO NAROČITI?

Opremo in izdelke je mogoče naročiti preko naše spletne trgovine z izpolnitvijo spletnega obrazca ali po elektronski pošti:

E-mail: boris.vodusek@krs.net

ali telefonu:

GSM: 051 670 956

Ob naročilu, prosim, poleg polnega imena izdelka navedite tudi svoj naslov in telefonsko številko (zaradi lažje dostave pošiljke).


Naročeno opremo je možno prevzeti tudi osebno, ob predhodni najavi,

na naslovu Pohorska cesta 6, 2360 Radlje ob Dravi, od 8.00 do 15.00 ure.

Kontaktna oseba: g. Boris Vodušek ali Nejc VodušekDostava in plačilo

Ponudnik se zaveže, da bo blago dostavil oziroma storitev opravil v obljubljenem času.

Ob dobavi kupec prejme dodatne informacije glede pravice do odstopa ter pogojev in načina izvršitve same pravice. Navedene so vse potrebne informacije glede tega, kam se kupec lahko obrne v primeru pritožbe, in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, ki ga bo navedel (dom, služba ali tretja oseba - v primeru dostave blaga tretji osebi bo ponudnik pri njej preveril verodostojnost naročila). Oseba, ki bo blago prevzela, mora pokazati ustrezen dokument (osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje) ter izdelek plačati. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem blaga.

Izdelke, ki so navedeni kot "na zalogi", bomo dostavili najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema naročila. Za ostale izdelke je rok dobave odvisen od razpoložljivosti pri distributerjih in se je pred oddajo naročila o njem potrebno pozanimati po elektronski pošti.


Stroški dostave in plačilo

Stroške dostave blaga do vrednosti 25 € krije kupec in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga. Stroški dostave veljajo za Slovenijo in do vrednosti naročila 25 € znašajo 3 €. Ob naročilu nad vrednostjo 25 € je dostava za Slovenijo brezplačna.

OPOZORILO: Če je izbrano plačilo po povzetju, Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino v znesku 1% oz. najmanj 0,96 €. Mogoče je plačati tudi po predračunu, pri čemer je prevzem pošiljke za stranko popolnoma brezplačen.

Dostavo naročenega blaga izvaja naša pogodbena partnerja, podjetje Pošta Slovenije in Dostavna služba DPD, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v naslednjih 15 dneh dvignete na svoji pošti, ali pa pokličete dostavljalca in se dogovorite za termin.

Navedeni pogoji dostave veljajo samo za področje Slovenije.

Zasebnost in varovanje podatkov

Zasebnost Uporabnik z izvedeno registracijo dovoljuje spletni trgovini aves.si zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese ob nakupu. Podatke, ki jih boste posredovali na straneh spletne trgovine aves.si, zbiramo izključno za interne potrebe in potrebe izvedbe plačila. Vsi podatki, navedeni pri nakupu, so namenjeni izključno poslovanju spletne trgovine aves.si in jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Trgovina trajno hrani ob registraciji vnesene podatke in vse spremembe, ki jih uporabnik naknadno opravi sam, v ustrezno varovanem in zaščitenem sistemu.


Varovanje podatkov Vsi podatki, ki nam jih posredujete preko NAROČILA (ime, priimek, naslov) so namenjeni izključno za našo interno obdelavo in jih ne posredujemo drugim organizacijam. Želimo vam prijeten nakup.


 
Košarica je prazna

Naključna ponudba
UTP vrvica 2m
Cena: €1.00
Najbolj iskano
VX 81D 2120
CI TechniSat TechniCrypt CX - Conax
NASTAVITEV USMERJEVALNIKA
NASTAVITEV TV SPREJEMNIKA
SERVIS HIŠNE ANTENSKE ALI KTV INTSALACIJE
TOP SLO 100

© 2005 - 2022 AVES Boris Vodušek s.p.- spletna ponudba
Naslov : Radlje, ŠArhova ulica 3 Telefon : 051 670 956  Email : boris.vodusek@krs.net