Najdi izdelek:
Osnovni podatki
Spletna ponudba
Priporočamo nakup
Povezave
Pokličite:
051 670 956

 
 Domov  >  Osnovni podatki
V podjetju AVES združujemo strokovno znanje, dolgoletne izkušnje in usmerjenost v nove tehnologije na področju prenosa signalov različnih vsebin (slikovni, zvočni in podatkovni signali) po različnih prenosnih medijih (bakreni in optični vodniki, mikrovalovne zveze ter radiodifuzija).

Našim kupcem in partnerjem ponujamo celovite tehnične rešitve od svetovanja, izdelave tehničnih rešitev, celotnega inženiringa projektov do izvedbe ter vzdrževanja: širokopasovnih komunikacijskih omrežij, televizijskih in radijskih oddajnikov ter oddajnih antenskih sistemov, sprejemnih postaj za komunikacije preko satelitov, mikrovalovnih zvez za prenos slikovnih in zvočnih signalov.

Smo družinsko podjetje specializirano za razvoj, izgradnjo in vzdrževanje kabelskih razdelilnih sistemov kabelske televizije in kabelskega interneta.

Z dejavnostjo se ukvarjamo od leta 1990. Pričeli smo z vzdrževanjem Kabelskega sistema Radlje ob Dravi, kasneje smo razširili svojo dejavnost še na vzdrževanje kabelskih sistemov Vuzenica, Muta in Lovrenc na Pohorju. Tako vzdržujemo štiri kabelske sisteme z okoli 3500 hišnimi priklopi in okoli 1100 priklopi kabelskega interneta.


V dodatni ponudbi AVES - spletna ponudba vam ob osnovni dejavnosti nudimo tudi nakup preko spleta. Naša dodatna ponudba obsega izdelke s področja audio-video in računalniške opreme ! Naročene izdelke vam po dogovoru pošljemo po pošti s plačilom po povzetju ali vam jih osebno dostavimo in izvedemo osnovno montažo z vsemi potrebnimi nastavitvami za pravilno delovanje!

 
Košarica je prazna

Naključna ponudba
UTP vrvica 2m
Cena: €1.00
Najbolj iskano
VX 81D 2120
CI TechniSat TechniCrypt CX - Conax
NASTAVITEV USMERJEVALNIKA
NASTAVITEV TV SPREJEMNIKA
SERVIS HIŠNE ANTENSKE ALI KTV INTSALACIJE
TOP SLO 100

© 2005 - 2022 AVES Boris Vodušek s.p.- spletna ponudba
Naslov : Radlje, ŠArhova ulica 3 Telefon : 051 670 956  Email : boris.vodusek@krs.net